Érd

Autómosónk

Ha fontos Önnek autója tisztasága és szeretné, ha megőrizné eredeti állapotát, esztétikai megjelenését, de eddig nem szívesen járt kézi autómosóba, mert elégedetlen volt az autómosókban található körülményekkel, vagy a szolgáltatás minőségével, akkor ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani a BUBBLES kézi autómosóinkat.

A BUBBLES autómosók kifejezetten kézi autómosó céljára épített, új, egységes megjelenésű, modern épületek. Az épületek tervezése, építése során fontos szempont, hogy a mosóhelyiségekben biztosítani tudjuk a hatékony, európai színvonalú munkavégzést, valamint  kényelmes várók kialakításával az ügyfélbarát légkört.

Az épületekbe a mai kor elvárásainak megfelelő technika, és a környezet védelme érdekében víztisztító és vízforgató berendezés került beépítésre. A vizes- és szárazmosó helyiséget a helyiségek közé épített elektromos kapu választja el, biztosítva ezzel, hogy az autók lemosásával járó sok kosz, piszok, szennyeződés, valamint a gőzborotvák használatával keletkező koszpára, vizköd ne juthasson át a szárazhelyiségbe, és ne csapódhasson le a belső takarítás alatt lévő autókon. A vizesmosóban hideg-melegvizes, vegyszeradagolóval ellátott nagynyomású mosóberendezéseket, aktívhab gépeket, a szárazmosóban nagyteljesítményű ipari porszívókat, kárpittisztító gépeket, polírozógépeket, az autókon található résekben megbúvó víz kifújására alkalmas légkompresszort használunk. A modern technikai eszközök, gépek, berendezések mellett a professzionális, környezetbarát, EU szabványos vegyszerek garantálják a magas színvonalú szolgáltatást.

 A BUBBLES kézi autómosókban kizárólag megbízható, a munkafolyamatokat jól ismerő, szakértelemmel rendelkező munkaerőt alkalmazunk. A magas szintű szakmai ismeret mellett kollégáinktól elvárás az ügyfélközpontú gondolkodás, a segítőkészség. Munkatársaink céglogoval ellátott egységes munkaruhában dolgoznak.

A biztonság és az esetleges visszaélések elkerülése miatt autómosóinkban zárt láncú kamerarendszer működik. A kameraképeket rögzítjük, ezáltal bármilyen probléma, esemény egyszerűen visszakereshető.

A magas színvonalú, ügyfélközpontú szolgáltatás érdekében az adminisztrációs munkát speciális, az autómosóra kifejlesztett számítástechnikai program segíti. A rendszámfelismerővel ellátott rendszer minden beérkező autót automatikusan rögzít, biztosítva ezzel a különböző nyilvántartásokat, valamint céges flották esetében ez képezi a számlázás alapját…

A BUBBLES autómosókban a várakozás perceit ügyfeleink kényelmesen tölthetik el a fűtéssel-hűtéssel ellátott ügyfélvárókban, ahol üvegfalon keresztül kísérhetik figyelemmel a mosási munkafolyamatokat. A várókban napilapok, WIFI áll az ügyfelek rendelkezésére.

A BUBBLES kézi autómosókban egy egyszerű külső-belső mosás helyett különböző szolgáltatásokat tartalmazó komplett programcsomagokat kínálunk. (BRONZ, SILVER, GOLD, PLATINUM, DIAMOND). Munkatársaink készséggel segítenek a megfelelő programcsomag kiválasztásában, vagy szívesen adnak tájékoztatást az igénybe vehető kedvezményekről, vagy az aktuális akciókról.

 

Tegyen egy próbát, keressen fel bennünket, hogy személyesen is meggyőződhessen a BUBBLES kézi autómosók színvonaláról, és szolgáltatásaink minőségéről, mert Önnel ellentétben: 

„Mi szeretjük a piszkos autókat”

Esőgarancia nem várt eső esetén.

24 órás esőgaranciát vállalunk Gold, Platinum és Diamond csomagjainkra.

Részletes info

Születésnap

Ha valaki a saját születésnapján veszi igénybe csomag szolgáltatásainkat -15% kedvezményt adunk!

Részletes info

-10% kedvezmény

Törzsvásárlóinknak (rendszeresen járó Ügyfeleinknek-minimum 10 alkalom után) GOLD csomagtól -10% állandó kedvezményt adunk.

Részletes info

Flottakedvezmény

Cégeknek flottakedvezményt adunk, az autók számától és a mosási gyakoriságtól függően.

Részletes info

Copyright © 2024 BUBBLES Kézi Autómosó (Érd). Minden jog fenntartva.